[]-Ikon-dreng-pige-2020-[PROMO].pngDin ansøgning må gerne indeholde:

  • Et afsnit om din motivation for at søge job netop hos Regnskabsstyrelsen
  • Et afsnit om dig som person, din uddannelsesmæssige baggrund og dine eventuelt praktiske erfaringer fra tidligere job
  • Et afsnit om dine faglige og personlige styrker set i forhold til stillingsopslag, samt hvilke fordele dine kollegaer vil få ved at ansætte dig

Bliv elev eller praktikant

Som elev i Regnskabsstyrelsen bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Du får tildelt egne opgaver og har samtidig fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. Dine fremtidige kollegaer står klar til at sørge for, at du får en grundig og spændende elevuddannelse.

 

I løbet af elevuddannelsen får du et indgående kendskab til Regnskabsstyrelsens mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil samtidig få et stærkt netværk med andre elever på tværs af de øvrige styrelser.

 

Der er tale om en 2-årig kontoruddannelse inden for specialet Økonomi. Uddannelsen vil veksle mellem skoleforløb og praktikophold på arbejdspladsen, hvor du får omsat din teori til praksis. Vi tilrettelægger din uddannelse således, at du får praktikophold i flere afdelinger, så du får et bredt kendskab til styrelsens faglige områder og en bred uddannelse.

 

Vi søger elever hvert år til september og stillingerne bliver slået op på vores karrieresite.

Under dit praktikforløb ved Regnskabsstyrelsen får du et indgående kendskab til Regnskabsstyrelsens mange forskellige arbejdsopgaver, og du får mulighed for at arbejde i tre forskellige afdelinger med opgaver inden for henholdsvis løncontrolling, rejsecontrolling og finansiel controlling.

 

Du vil få tilknyttet en praktikansvarlig og fastlagt en praktikplan, som på overordnet niveau vil beskrive dit praktikforløb, herunder de aftalte forløb inden for de enkelte områder. Du vil komme til at arbejde i et miljø med dygtige og specialiserede kollegaer, hvor der er mulighed for faglig sparring.

 

Vi søger praktikanter fra finansøkonomuddannelsen og den finansielle controlleruddannelse hvert år i august-oktober, og stillingerne vil blive slået op på vores Facebook og LinkedIn sider. 

Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger, men vil gerne opfordre dig til at holde dig orienteret gennem LinkedIn og Facebook samt på vores Karrieresite.

Sidst opdateret 13. september, 2022 - Kl. 08.57